tirsdag 19. mars 2013

Bæresele igjen, del 2

om ergo-bæreselen. Googlet litt rundt og fant dette bildet her.
Den jeg har er nokså lik den til venstre i bildet....
man ser lett poenget i denne illustrasjonen her.
Flere som har erfaring med ulike bæreseler ?
Har f.eks sett på Manduca som har noenlunde samme prinsipp som ergobaby.
Sjal blir for klønete ser jeg for meg.

13 kommentarer:

 1. Kjøpte ergo til min eldste som nå er 7 år. Den ble brukt mye fra hun var 6 mnd til ca 4 år. Lillebrødrene på 3 og 1 år begynte enda tidligere. Kan brukes av mamma og pappa, er enkel å justere og varer lenge. Har prøvd andre seler men denne har vært den beste. Anbefales!!

  SvarSlett
 2. Hei! :) Vi har en manduca nå og den passer kjempefint til vår lille frøken (men jeg lurer på om hun er fornøyd bare hun får henge på mammas arm og det begynner jo å bli litt tungt nå som hun nærmer seg 8 mnd og 9 kg). Jeg vil uansett anbefale deg å prøve litt forskjellig.. jeg tror det kommer an på barnet, mammas kropp, lengde, høyde, bredde og alt det der! :) Jeg kjøpte min manduca brukt på tettinntilforumet... der er det mange damer som kan mye om bæring og fordeler og ulemper :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jeg skal prøve ergo nå. Har også sett på Manduca. Føler det er mye det samme ?

   Slett
  2. Har ei venninne som har Ergo og vi har akkurat sammenlignet. Er, som du sier selv, kanskje litt lenger ryggpanel på Manducaen men ellers tror jeg det er samme prinsippet! :) Gratulerer så mye med Ergo! Håper frøkna blir fornøyd oppi den!! Kan forresten dele et tips jeg fikk i går: dersom det blir hud mot hud (for eksempel om du har en singlet) er det lurt å legge en gulpeklut e.l mellom huden din og barnets hodet så slipper dere begge å bli så varme!).

   Slett
 3. Vi har både Manduca og Ergo (sport). Jeg har brukt Manduca og mannen Ergo, jeg kan fint bruke begge, men tror Ergoen passer bedre til hans litt større kropp.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ok. Vet ikke om jeg får mannen til å bære altså, men nå har vi bare ên liten da :)

   Slett
 4. Jeg hadde mai-tai til Ingrid og var veldig fornøyd med den. Helt ærlig så brukte jeg den til Jacob også som da var litt over 3 år. For når jeg skulle gå og hente i bhg var det akkurat litt for langt for han å gå så da fikk han sitte på ryggen min den mens Ingrid lå i vogna.
  Her har du link til en http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=39277264

  SvarSlett
  Svar
  1. Søsteren min har en Mei-Tai, skal prøve den. Er det ikke styr med knyting og greier ?

   Slett
 5. Er kjempeglad i vår Manduca, har brukt den på storesøster fra hun var 5 mnd og bruker den enda (2 og et halvt år). Er så fint at de kan sitte både på magen, ryggen og på hofta og kan ha de mage mot mage og meg mot rygg:) men til nyfødt elsker jeg elastisk sjal, har MobyWrap til lillesøster (to uker) og det er et eneste stedet hun roer seg og sovner på et minutt:) genialt!

  SvarSlett
  Svar
  1. All cred til dere som får til sjalgreia !

   Slett
 6. Vi har vært fornøyde med Manduca, samme prinsippene som Ergo tror jeg. Kan virkelig IKKE sammenliknes med BabyBjørn. Jeg har prøvd begge. Helt ny bæreopplevelse med Manduca. Da storesøster ble sliten i Dyreparken for et par år siden, bar jeg henne på ryggen i Manducaen. Hun var da nesten 4 år ;) Så den er meget allsidig og lettvint!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg så lenge på Manduca, men nå prøver vi ergo først. Mulig jeg bytter til Manduca når hun blir større, den skal visst ha lengre ryggpanel.

   Slett