søndag 21. november 2010

bjutiful blågger!

Jajamen, her har dere en bjutiful blogger folkens!
Jeg har fått en utfordring av friskeste og morsomste Susan, som går ut på å fortelle 7 ting om meg selv.

1. Det er kun her på bloggen jeg skriver bokmål. Det er for at alle østlendingene skal forstå meg. Ivar Aasen var en super mann, ikke et vondt ord om gamle Ivar, men han lagde det der skriftspråket i overkant innviklet. Og dersom jeg hadde skrevet på dialekt så: hadde dåke nok ikkje skjønt nåke då heller. Bokmål ble det.
....
2. Jeg har alltid vært svak for det svenske språket, så at jeg traff H - som attpåtil hadde mange likhetstrekk med Robbie Williams, var midt i blinken kan man jo si. Så kunne jeg gi barna mine svenske navn også!
......
3. Hver gang jeg drikker/når jeg en sjelden gang drikker sammen med min venninne E, så ender vi alltid opp med å danse en egenkomponert dans til Britney Spears "Bombastic Love". Den er rimelig lame. VI er rimelig lame. Men håper Britney-dansen fremdeles er med oss om 20-30 år.
..
4. Jeg gikk ett år på universitetet uten å få mer utav det enn fest, gøy og studiegjeld. På eksamensdagen dro jeg og en venninne opp til eksamenslokalene, funderte utenfor der i 3 minutter, og returnerte så til by`n for sol og utepils.
Ett av mine stolteste øyeblikk ;)
........
5. Jeg er det mest konfliktsky mennesket sør for polarsirkelen, og blir svært sjelden sur.
(Og nå får du si hva du vil H - deg er jeg ekstremt tålmodig med ;)

...
6. Jeg har aldri falt for en feminin mann. Menn skal være sterke, trygge og barske!
....
7. Jeg ønsker meg inderlig ett barn til. Så vi har en liten flokk. Desverre er donoren ikke helt med på idêen og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre for å få ham på gli. Idêer mottas med takk.
(Ps: trusler fungerer dårlig).
...
Dette innlegget tok meg 30 minutter å skrive. Nå håper jeg jaggu noen gidder å lese!
Jeg sender forresten ikke denne utfordringen videre, for flere av dere som leser bloggen har fått den allerede, eller dere har ikke blogg. Og resten aner jeg jo ikke hvem er.

4 kommentarer:

 1. Friskeste, det må jeg si. Du vet at hater kulde og fotturer vel.
  Luckey you som har en mann som ligner på Robbie Whilliams, det er en grunn til å få flere barn. Norge trenger flere Robbie Williams barn

  SvarSlett
 2. Hohoho:-) Eg prisa meg lykkelig kvar dag ingen har filma dansen å lagt an ut på youtube!Samtidig så prisa eg meg lykkelig kvar dag for at me aldri blir vaksne! :-)

  SvarSlett
 3. kvar dag FOR AT ingen har filma dansen. Mysta eit ord på veien.

  SvarSlett
 4. psssj! SIKKER på me hadde fått masse hits på den videoen. Og blitt rike!!!
  Ja te krumelure-piller :)

  SvarSlett