fredag 24. september 2010

fræddagspjatt.

Livet som sjåfør er positivt! Nesten udelt positivt. Unntak må være at lokalveien her kun har plass til 1,5 biler i bredden, men det er selvsagt bare en bagatell.
Den absolutte fordelen er at jeg nå er fri!!! Sabla fri!
I morgen for eksempel, så skal vi kjøre til Bergen og besøke to venninner. Akvariet, hot dogs, lek, Bridget Jones på dvd og rødvin. Kan knappest bli bedre?
Det med filmen er en "ting" vi har bare. Håper vi aldri vokser fra å le oss ihjel av Bridget som sitter og drikker ren vodka med Celine Dion og "All by myself" i bakgrunnen :D
Akkurat nå holder jeg på å steike egenlagde (hørte jeg applaus?) rundstykker som vi skal ha i nistepakka. Turen tar vel 1,5-2 timer (avhenger av trafikk) inkludert ferje men det kan være greit å ha noe å stappe i munnen på hyenene når de maser for mye og mammaen må konsentrere seg i rondellene.
Nå om dagene tror jeg Store sier: "mamma???!?" ca 50-60 ganger om dagen. Det høres mye ut, og det føles ubegripelig mye ut. Man får jo håpe det bare er en kortvarig fase...er det ikke det de pleier å si...høhø.
.
Nå nærmer det seg forresten H sin retur dere! Bare fem dager igjen til min kortluntede halvdel er tilbake hvor han hører hjemme. <3
.
ps: Tusen takk for koselige kommentarer på forrige innlegg. Made my day!
psps: Tror jeg må google hva ps egentlig står for.

1 kommentar:

  1. he, he, kun plass til 1,5 biler i bredden, ja bare en liten bagatell liksom. Gratulerer med lappen!

    SvarSlett