torsdag 26. august 2010

Sykkel-gutt og dukkehus

Idag har Store hatt fri fra barnehagen. Guttene fikk gjort en hel del på fridagen, blant annet kjøpe sykkel!
Store har hatt balansesykkelen fra Biltema ("Trailen", kaller han den) lenge nå, og har full kontroll på den - så vi bestemte oss for å svelge "ingensykkelfør5-år" - kamelen og kjøpe the real thing til ham.
Hjelmer fikk ungene i Sverige. Med grønne spenner, som åpner seg dersom ungen f.eks blir hengende fast i noe.
Og da Store og H hentet meg og Lille i barnehagen idag, lå både trailen og den nye sykkelen i bagasjerommet. Sammen med hjelmene. Her skulle det sykles. Men først var det handlerunde. Og Lille fikk velge seg noe på lekebutikken. Store hadde jo fått sykkel (OG gravemaskin), så det skulle bare mangle.
Hun så lenge på en stor hvit radiostyrt hund som man kunne gå tur med og greier. Til den nette summen av 850 kroner...ikke veldig aktuelt. Jeg så for meg at den skulle gå i stykker etter få timers bruk, og HVITT er ikke førstevalg på en fluffy lekehund her i huset..
Istedet fikk vi mer eller mindre lurt henne til å kjøpe et Fisher Price dukkehus (DETTE her). I skrivende stund sover hun med det i sengen vår, så vi får tro hun ble fornøyd :)
..
Balansen er det ikke noe i veien med.
En fornøyd Lille, som jo har arvet trailen.Lille og dukkehuset. Hjelmen må være på.
..
Det ble altså sykkel og gravemaskin til Store, og dukkehus til Lille.
Og mammaen?
Hun fikk "Friluftsmagasinet" fra Intersport....


1 kommentar:

  1. Så flink store er på sykkelen. Slike kameler er til for å svelges, bare vent til Lille blir større, hun får sykkel når hun er 3.5.

    SvarSlett