torsdag 15. juli 2010

Når terroristene saboterer shoppingen.

Vi befinner oss altså helt i nordre enden av Mälaren. Som er en stor innsjø i Sverige. Men det visste dere sikkert....(ikke). Rett som det er så tar vi fergen rett fra campingen og inn til byn.
Det gjorde vi i går. Jeg hadde visakortet med. Men fikk nesten ikke brukt det, fordi TERRORISTENE var jo også med. De er med overalt. Og som regel er de søte og artige, men ingen regel uten unntak. I går f.eks så dro jeg dem med inn på HM. "Rea" sto det på skilter overalt. Var faktisk det første svenske ordet jeg lærte meg. Eller ihvertfall det viktigste.
Så jeg tenkte at her skulle det handles. Ungene fikk gå litt fritt mens jeg kikket. D.v.s at de fikk leke i rulletrappen selv om det sto ganske tydelig på et skilt at rulletrappen ikke var noe lekeplass. Pøh. Det er AKKURAT det rulletrappen er. En eneste stor lekeplass!
Lille turte ikke å kjøre i den da. Hun sto bare leeenge og betraktet den. Helt til trappa på mirakuløst vis stoppet og sto bom stille. DA ble Lille overlykkelig og sprang opp og ned flere ganger før jeg spanet inn en rød "nødstopp"-knapp nederst på trappa og raskt regnet ut hva som hadde skjedd. Lettere rød i fjeset hveste jeg til ungene at de skulle pakke seg opp i vogna og så hastet vi ut dørene fortere enn svint. Antall plagg kjøpt på salg på HM: 0.

Og idag. Oh. Vil nesten ikke tenke på det. Men det er jo en fin historie som jeg sikkert kommer til å le av senere.
Idag gikk vi i nesten 1,5 time i tropehete bare for å komme til "Barnens hus" der vi skulle kjøpe regntrekk til vogna, samt en liten ball til Lille siden Store tygget på den hun hadde slik at ventilen gikk inni...jajamen...
- Vi gikk inn på butikken
- Ungene trykket på alle leker med lyd
- Jeg kikket på barneseter
- Så kommer Lille og sier at hun må tisse
- Jeg løfter Lille opp på hofta og ser etter et toalett. Bestemmer meg for at det er lettere å ha henne i vogna. Setter henne oppi der og ser at det er en stor våt flekk på kjolen min....hun HADDE allerede tisset ja. Ser helt idiotisk ut med stor våt flekk, og lurer på om det finnes en dam blant hyllene et sted..
- Hveser til Store at vi må gå ut. Han skjønner selvsagt ingenting og blir lettere frustrert.
- H kommer og henter oss.
..
Antall regntrekk og baller kjøpt: 0.


.......................
Store elsker å kjøre ferge. ...........................Spise is og bli mest mulig klissete..overalt.

1 kommentar:

  1. En liten trøst; de pengene du har spart kan du bruke i fred og ro på netthandel når du kommer hjem.

    SvarSlett