fredag 2. juli 2010

fræddagsprat


Bildet viser Store og kusinen på St.Hans og har lite med teksten å gjøre.
...
Så var det fræddan. Og vi sov gørrlenge, til 09.10
Det var litt for lenge det, på skumgummimadrass og ryggen var stiv som en pinne da jeg våknet.
For å løse litt opp dro vi på shopping. Egentlig skulle vi bare hente en del til pengesluket (Ford`en red.anm.), men man kan jo ikke kjøre milesvis uten å kjøpe noe mener nå jeg.
Så da fikk Lille seg ny kjole og shorts-drakt (jumpsuit?), Store fikk shorts og jeg fikk...ja jeg tror ikke vi spesifiserer så nøye for H leser jo bloggen. Men klær ihvertfall. Hadde håpt å finne greie trå-i sandaler med litt hæl på også men det nærmeste jeg kom var et par til 699,- og la oss se det i øynene: et par sandaler i min eie varer kun en sommer og det gidder jeg ikke bruke 700 kr på.
..
Ungene oppførte seg noenlunde på turen, og vi kjente ikke lysten til å hudflette dem mer enn en gang eller to. Lover bra til Sverigeturen.
Og hallo: vogna mi er i Bergen nå og den forventes levert i morgen! Hallelujah! Da vil vi ha godvær så vi kan få prøvd den på langtur.
Kanskje vi får lokket med flere familiemedlemmer også (blinkblink). Og da mener jeg selvølgelig ikke H som definerer "promenad til postkassarna" som langtur.
...
Ooooog dagens høydepunkt: Da uglen i kassen på Lindex ga meg kompliment for Madonna paljett-trøya mi!! Kunne ha rundkysset henne der og da, eller...nei det kunne jeg ikke men hun fikk et stort og blidt takk ihvertfall. HER får dere et glimt av t-skjorten. Med nåko attåt.
...
I kveld føler jeg at jeg kunne skrevet og skrevet (eller skrevd og skrevd som vi sa før), men jeg må jo lese blogger også. ^^ (haha, kan noen fortelle meg hva to sånne betyr? Jeg føler meg foreldet når jeg ser desse tegnene på facebook o.l og fatter NADA).

2 kommentarer:

  1. hmm..det der tegnet lurer jeg også på hva betyr..... Send et pip om du finner ut av det da......
    Og den toppen var jo virkelig stilig.

    SvarSlett
  2. Det er en sånn "heve øye-bryna-greie".... "mhm" på en måte... :-) ^^ :-)))

    SvarSlett