lørdag 12. juni 2010

Vannkanten og svinesteikFortsatt dårlig. Dette må være tidenes seigeste virus!!
I går var jeg hjemme fra jobb, og det skal litt til for å si det sånn.

Idag hadde H planlagt kvalitetstid på Vannkanten (badeland) siden han reiste bort for to uker (jobb) nå i kveld og jeg tenkte at søren heller. Vi drar.
Det gikk noenlunde greit. Vi var i badeland litt over en time.
Da var det nok for meg, mens ungene selvsagt kunne holdt på noen timer til.

Vi var heldige og fikk med oss Duffe-besøk også. Duffe er en gående og dansende kjempedelfin, og han hadde med vannpistoler til alle ungene. Sabla populært blant de små, det sto vannstråler hit og dit og i alle retninger over hele Vannkanten.
Men en ting er sikkert, og det er at jeg aldri går alene dit med to unger! Man har mer enn nok med å passe på ên. De farer jo hit og dit og alltid i motsatt retning av hverandre. Store kjørte vannsklien x antall ganger, mens Lille spaserte uti på dypet gang på gang og hadde hodet like mye under vann som over. Puh.

Vi prøvde oss på litt fotografering denne gangen. Men med mobil som ikke tar så gode bilder i fart, og med små aper som alltid er i fart så...ja...det ble som dere ser over her.
Merker meg at knyte-bikini ikke er tingen for mødre..skal straksere enn straks klikke noe spile-greier hjem fra en eller annen nettbutikk.

Apropos badeklær...så en bestemor idag. Med sånn marin-inspirert badedrakt. Det var liksom trykk av gulltau over hele drakta. Mulig det var en svært eksklusiv og dyr badedrakt, men hele greia minnet mer om surret svinesteik spør du meg.

1 kommentar:

  1. He he, surret svinesteik...Det kunne vært meg...(Men jeg har ikke sånn badedrakt, da)
    Det er mange storvokste dyr man skal møte i sin karriere som mamma - Delfinen Duffe hadde jeg aldri hørt om før.

    SvarSlett