fredag 25. juni 2010

Hula hoop. Som sjøhesten!

Idag har jeg kjøpt meg rockering. Eller hula hoop som det står på pakka. Mye kulere navn spør du meg. Rockering...SÅ åttitalls ass. Lol (eller hva det nå er ungdommen skriver).
Men joda. Fikk meg hula hoop til slutt. Det var ikke helt enkelt. H kjørte forbi sportsbutikken med vilje, to ganger! Var viktigere ting på tapeten skjønner dere. Dvd-spiller til bilen, nytt ratt til Store sin leketraktor, hvasomhelst utenom rockering.
Så BLE det egentlig ingen ring, men da vi stoppet på SPAR for å hente en pakke fra Flust.no så SMATT jeg inn på nabobutikken (MX) og røsket med meg en ring mens familien satt intetanende igjen i bilen. HAH. In your face!
..
Inne på MX:
Jeg: sku hatt meg ein rockering (sååå åttitalls)...
dame: ja skal da vera ein sånn glatt (så åttitalls) eller med rugler på?
Jeg: Med rugler. Eg rocka jo ikkje fordi da e så gøy!
dame: Heheeeh...
..
Så ble H litt lang i maska da når jeg kom triumferende ut med hula hoop under armen.
Hula hoop. Utrolig bra ord!
(Og hey! akkurat nå på NRK så viser de en dokumentar om sjøhester. Sitat: "Hoa har ringar på magen" Hørte dere det folkens? Sjøhest-hunnen har ringer på magen - jeg har kjøpt ring til å ha rundt magen. Dette er et tegn...på ett eller annet...sikkert).

1 kommentar:

  1. Jeg DIGGER ordet hola hoop! Det er helt fantastisk og jeg har tenkt paa det, smakt paa det, helt siden min engelske venninne fortalte meg at det het dette paa engelsk. Jeg ble jo nesten forelsket!
    Nyt din nye tilvaerelse med hola'en. Jeg har ogsaa tenkt paa aa kjöpe en...!

    SvarSlett