tirsdag 1. juni 2010

dag to i bhg. Rokkete tær og sykkelvogn.

Bilde fra den gamle bhg
Dag to av realityserien: på jobb med mamma


Idag hadde vi tidligvakt. H kjørte oss til bhg halv sju, og da er det slik at alle er samlet til ca 07.15 når neste vakt kommer og de store går til sin bygning. Store gikk med førskolelæreren uten å mukke :)

Så skulle han på tur med gruppa si etterhvert, og DA ble det show. Jeg glemte bort gnagsårplasterne i går kveld, så jeg måtte klistre dem på idag og Store hadde bestemt seg for at nettopp gnagsårplaster er det skumleste i verden!! Huggorm og synkende båter og tannleger kan ta seg en bolle; gnagsårplaster er rett og slett livsfarlig i forhold!
Det endte med brytekamp...hylende unge og svett mor (man kan jo liksom ikke lokke med sjokolade i en "sukkerfri" barnehage. Pokker ta Karius og Baktus!). Men så snart plasterne var på så var det greit. Idag valgte vi Viking Thermo og tynne ullsokker på føttene hans til tross for at det var grisevarmt. Thermoene har han aldri fått gnagsår av, og det fikk han ikke idag heller (plastret to av fire sårede tær. De to værste. Og de andre to hadde holdt seg stand by idag). Føttene var tørre og fine etter 3 timer på tur. Eller, det vil si; den ene foten var fin og tørr mens den andre visstnok hadde vært dypt nede i en myr.Men de så bra ut begge to likevel.
"Foten min e rokkete", sa Store da han så de sviskete tærne sine.

Lillemor sovnet bæng i vogna etter en bedre fiskekakelunsj, og ungene frydet seg over å ta sykkelvogna i bruk på hjemvei, så dette må sies å ha vært en fin dag.
RENT BORTSETT FRA at lønna og regningen på barnehageplassen kom på en gang. Sjait.
Og bortsett fra (del to) at H var helt klar for å kjøre til Haugesund etter jobb, men det han ikke hadde fått med seg var at jeg skulle jobbe 3,5 timer "overtid" fra 16.00 - 19.30 Hipp-hipp!
Vi holder nemlig på å jobbe inn planleggingsdagen den siste fredagen før ferien.
Handling i Haugesund blir en annen dag.

Og skal SI ungene har vokst siden vi avsluttet sykkelsesongen i høst. Pokker altså. I morgen skal vi sykle til jobb. Mest oppoverbakke selvsagt. Hallo melkesyre, dette blir spennende!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar