lørdag 5. juni 2010

bavianer på syre!

2-åringen. En allsidig kar som liker både gravemaskiner og perler.
...
Tanteungene på 5 og 2 år sover her i natt. Vi fikk endelig lov å ha dem.
Fordi ingen andre kunne.
Vi var siste utvei.
Men pyttsann!!

Vi har kost oss i kveld, med grilling, trampoline, vannpistoler, Lynet McQueen, smurfedrops og togbane med splitter ny lokstall.
Det ble nemlig Haugesundstur på oss idag, og litt tilfeldig egentlig så havnet vi inne på Lekeland eller hva det nå hette. En stor leketøysforretning ihvertfall. Målet var vel bare å kjøpe litt playdoh...men både jeg og H er jo egentlig noen store barn så litt div. ble det i tillegg;
Togstall, tog-"rundkjøring", vannpistoler, hårspenner (til Lilles tjukke manke) og puslespill. Vet ikke om det var oss vi eller barna som smilte mest da vi gikk ut derfra.
Var en tur innom XXL og kjøpte fjell/tursko til Store også (Viking Chanook).
Var helt svette etter den runden, ungene var som bavianer på syre!!
Helt ubrukelige med andre ord.
Store lå på gulvet og kikket inn i prøvrommene (..) og Lille sprang hit og dit og ute av syne så ofte som mulig.
Puh. Dårlig stemning i kassakøen der.
Det endte med at jeg dro Store ned fra noe greier han klatret i, og spente ham fast i bilen mens H og Lille betalte.
Det ble bedre da vi kjørte til Oasen. Der besøkte vi lekerommet deres for første gang, og ungene visste ikke hva de skulle leke med først. De hadde matter, klatrevegg, tv, memory på skjerm, sykler, gynger, sklier, stort lekekjøkken o.s.v. Anbefaler dette som et lite, gratis lekeland for de fra 0-5 :) I underetasjen på Oasen altså.
Lokstallen :) Ser ut som at Toby og "the big engine" er godt fornøyde med sitt nye hjem, og det skal nok bli godt for Percy å få hvilt seg litt innendørs når han har dratt hjem alle de tunge kullvognene.


Tør ikke si det så høyt, men nå trur jeg jaggu alle ungene har sovnet. Tok bare 2,5 time. Er ikke enkelt når to og to skal dele rom. Det er jo så moro å endelig ha selskap på kveldstid. Klart man må hoie og le, kaste bamser, danse og stå på hodet i sengen da! :)

1 kommentar:

  1. he he.. Klart man må... er jo halve moroa med overnattingsbesøk det :-)

    SvarSlett