lørdag 8. mai 2010

Svaner, stillas og ryggsekk

Jeg og Store har gått tur i kveld. Først et stykke på asfalten og så innover en skogsvei.
Vi koste oss noe voldsomt! Begge hadde ryggsekk på, som seg hør og bør. I Stores sekk var det blåbærsaft. Min sekk inneholdt kniv og fotoapparat.
Kniven var til å lage seljefløyte med (ga opp etter to mislykkede forsøk. Fikk ikke lyd i sjaiten!), og fotoapparatet fikk kjørt seg det også. Vi kom nemlig til et lite tjern der et svanepar hadde slått seg ned.
Store var over middels interessert i svanene, så vi ble sittende en stund og betrakte dem.
Jeg blir nok nødt til å google "svaner, hekking" eller noe i den duren. Så kan vi følge med på den lille familien fremover.
Dersom de da ikke begynner å krangle om hvem som skal ut og skaffe mat, og hvem som alltid må gjøre rent i "redet", og så ender det hele med samlivsbrudd før de i det hele tatt får tenkt på egg og greier. Hadde vært typisk.
..

Ellers har vi brukt dagen på å male hus (jeg deltok, kryss i taket. Og jeg måtte tilogmed opp på det høyeste på stillaset. Klamret meg fast til rekkverket med den ene hånda, og malte med den andre mens jeg reflekterte rundt hvordan H skulle klare å ta seg av ungene alene fremover) og å jakte på ryggsekk til Store. Den han har nå heter Bergans Nordkapp Jr. Det er en 18 liters sekk som går fra 5-8 år.
Denne er for lang/svær for Store enda syns vi, så tanken var at han skulle få 12-literen (3-6 år).
Denne var selvsagt utsolgt både på G-sport, MX-sport og InterSport, (eventuelt hadde de bare tatt inn 18-literen). Skuff.
Håper MX kan bestille den. Store skal jo begynne i "min" barnehage om noen uker, og der går de på tur med ryggsekk 3-4 ganger i uka.
..
Det var dagen idag. Nå skal jeg komme meg i seng. Ny dag med maling og tur i morgen.

1 kommentar:

  1. Så koselig tur dere hadde, veldig fint å bare være sammen et av barna noen ganger også

    SvarSlett