fredag 28. mai 2010

siste dag i barnehagen, ryggsekk og litt til.

DA var ungene sin siste dag i barnehagen kommet. Den forløp ca slik:

H leverte dem halv åtte, så kjørte han hjemom en tur før han dro til bokhandelen og kjøpte en vrimlebok som "takk" for barnehageåret som har gått. Deretter kjøpte han tre nonstop-iskaker og leverte alt dette i bhg. Så hentet han meg klokka to, og vi dro til barnehagen sammen.
De satt og spiste is da vi kom, så vi ble der vel en halvtimes tid. Alle tantene fikk klem av ungene, og det ville også en søt jente (6år) ha :)

Hadde tårer i øynene et par ganger, for det er en kjempegod barnehage og så er jeg bekymret for om ungene vil lengte tilbake dit, om de kommer til å savne de ansatte og barna og så videre.
Det er ikke så enkelt når man vil det beste og aldri helt kan vite hva "det beste" er.
Jaja, vi kom oss nå derifra. Ungene virket ikke spesielt berørte - de reflekterer jo ikke på samme måte som oss. Lever mer i nuet kan man si :)

Bildet ovenfor viser noen av tingene ungene har laget i barnehagen.
Kunsverk laget av Lille, og fisken er Store sin.

Nå tenker vi fremover mot mandagen, og jeg har organisert sekker, klær, drikkeflasker, smokker, sko, støvler og dresser. Merket det som ikke hadde navn, satt nye strikker på dresser og utebukser og så videre.
Og så fikk vi endelig tak i Bergans 12 liter-sekken til Store! Woho!
I nytt og fint øyenstikker-design.
Vi har 18-literen men den er for lang i ryggen til ham, og vil nok ikke passe før om et par år.
Prøvde 15-literen til Norheim, men den var også for stor.
(15-literen til Norrøna satt som et skudd, prøvde en som er bhg sin, men den aner vi ikke hvor de selger). Avdelingen som Store skal gå på pleier å gå tur med sekk på ryggen 3-4 ganger i uka. Oppi sekken skal de ha drikke, litt mat og bytteklær. Store vil gjerne ha med noen biler også, så det må jeg huske å spørre ped. leder om :)

Jodajoda, og ellers? Nei ellers skjer det vel ikke for mye. Det går i jobb for det meste. Men ser lyset i enden av tunnelen nå. Bare 5 uker igjen til ferie!! Da blir det som vanlig road-trip til Sverige. Hurra!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar