fredag 21. mai 2010

fjortiser på handlingsOjoj. Ser jeg har vært borte fra bloggen i dagesvis. Dagene bare fløy avgårde. Tirsdag var det ekstra langt personalmøte. Onsdag gikk jeg tur til Surefjellet og i går...husker jeg ikke helt hva jeg drev på med men det var sikkert noe fryktelig viktig. Prøvde ihvertfall å lure i H noen grove vafler (med sammalt hvete i), og da fikk jeg grei beskjed etterpå om at noen ting tukler man bare ikke med. Vafler var visst en av dem.

Haha, husker en gang jeg puttet grønnsaker i de stuede makaroniene. Makaronistuing er visst også en av tingene man ikke skal kødde med fikk jeg erfare. Man lærer så lenge man har lever.

Idag er det fredag. Fredag er handledag. Fredag er handle-på-CoopExtra-dag.
Og endelig hendte det noe moro på Coop. Jeg tuslet rundt hyllene der og vet egentlig ikke helt hva jeg var på jakt etter, men det kan ha vært kanel, da noen fjortiser stoppet meg. Det første som tiltrakk seg min oppmerksomhet var den sinnsyke utveksten til den ene "blondinen", deretter all kajalen som hadde gått med foran speilet før fjortisene dro på butikken. For å si det slik: Batman ville ha vært misunnelig.

Men så spør den ene da: "Æææh, vett du kor di har sånn pannekakemix?"
Vi sto helt inntil Toro-vafleogmuffinsogpannekakemixhyllen. Jeg peker på posen der det står tydelig: "pannekaker". - "Mja, æææh - e da mix då???" spør den ene. Ja, man skal bare tilsette vann, og nærmere mix enn det kommer man faktisk ikke. Fjortisene ser ennå litt tvilende ut, men det ender med at de tar med seg pakken og svirrer avsted mot kassa..

Himmel. Det MÅ bli en slutt på all innavlen snart!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar