fredag 30. april 2010

(Sabla) raske sauer, Remaettermiddag og mandige maskiner.

På jobb idag har jeg stort sett løpt etter sauer...
Mannen til sjefen skulle gi sauene flåttmiddel og hadde behov for litt hjelp med å få samlet budskapen. De små DÆKLE-lammene er ikke spesielt lettlurte skal jeg si dere!. (Hvem sa "dum som en sau?")Det ble litt av en oppvisning både for store og små, og etter endt økt hadde undertegnede en underlig lillatone i fjeset og krampe i ene låret...
Etter jobb var jeg hjemom en snartur før H hentet meg og så fikk jeg jo faktisk være med å hente ungene i barnehagen idag. Store ting.
Deretter bar det til Rema 1000 der H brukte uhørt lang tid på å plukke frem grillmat han hadde sett reklame for på tv. Han svinset planløst hit og dit og frem og tilbake og ved flere anledninger måtte jeg telle til både ti og tjue for ikke å miste besinnelsen. Har dere noen gang vært på Rema 1000 en fredags ettermiddag??? Det er som en maurtue der inne! Det kreler og yrer av lobotomerte mennesker som går planløst hit og dit og frem og tilbake, og kassakøene er lange som et vondt år!
Puh.
Poenget mitt var at jeg ikke var opplagt for svinsing. Jeg ville kjøre et kjapt race, betale og pakke meg ut derfra fort som tusan* (*gammelt ord fra Vestlandet?)
-----

En stund etter at vi hadde landet hjemme, kom naboen kjørende med traktor og gravemaskin. Veldig mandige greier, og alle nabo-mennene så seg nødt til å samle seg rundt maskinene.
Det så ca slik ut:
Ên mann satt i gravemaskinen og meislet løs noe fjell, mens 4 andre FLOKKET seg sammen og så viktige og barske ut på sidelinjen. Dette pågikk over lengre tid.
Imens prøvde Lille og nabogutten å ake uten snø....
....
..
..
.......

Da mørket senket seg, og de mandigste av de mandigste gikk hver til sitt satte jeg meg ned og...laminerte.
En utrolig spennende hobby dere bare må prøve!
Holder på med et alfabet til Store, og jeg kom så langt som til *X*, men da måtte jeg bare legge bort hele greia ellers hadde jeg sannsynligvis dødd av kjedsomhet.
Helt klart en fancy maskin dog. Fikk den i byblomst fra H da han og Store kom hjem fra Bergen i går.
...
Nå sitter jeg her og lurer på hva morgendagen vil bringe? Sannsynligvis sammenstimling av menn, meisling med store maskiner og grilling av kulinariske greier fra Rema. Dersom jeg er ekstra heldig så får jeg besøk. Time will show.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar