mandag 19. april 2010

Når kjøkkenet liksom følger med huset


Som bildet tilsier så er ikke kjøkkenet mitt favoritt-tilholdssted.
Her bakes det sjelden eller aldri, og middagene lages så enkle og raske som overhodet mulig.
..
Idag laget jeg faktisk hele tre middager (selvsagt så enkle og raske som overhodet mulig), ikke fordi ungene eller mannen er kresne - men fordi JEG er det.
-Ungene fikk stekt pølse og potet + brokkoli. Toppet med kulinarisk tomatsaus med et hint av eddik og sukker. Tilberedningstid: 5 minutter.
-H fikk kyllingwok: kyllingfilêt, brokkoli, nudler og noe sausgreier. Tilberedningstid: 9 minutter.
-Jeg hadde havregrøt med kruskakli. Tilberedningstid: 4 minutter. Kjørte selvsagt full topping: kanel, sukker og rosiner.
..
Havregrøt er min nye dille, men hadde jeg servert dette til H og kalt det middag så hadde han sannsynligvis helt rødsprit over meg og tent på.
Et tips han har hentet fra nyhetene og som han stadig forteller meg om. "Du vet inte hur bra du har det", sier H når slike rødsprit-innslag vises på TV.

1 kommentar: