lørdag 24. april 2010

Dugnad, barnehage, sko og ellers en hel del pjatt.

Idag har vi vært på dugnad i ungene sin barnehage.
Barnehagen er foreldreeid (aksjelag?), og derfor er det vi som trår til når noe skal gjøres.
Dette blir dog vår (første og) siste dugnad. Etter mye tenking, frem og tilbake - for og imot, har vi/jeg kommet frem til at vi vil flytte dem over til barnehagen der jeg jobber.
Det finnes som sagt lassevis med pluss og minus, men jeg håper vi gjør det riktige. De begynner hos "meg" 1.juni. Slik at når vi får nye unger på tilvenning i august, så er mine allerede godt tilvente. Praktisk.
Jeg gleder meg utrolig mye. Det skal bli herlig å se ungene sine mer enn 3 timer til dagen!!!! :D
...
Idag har begge to på seg Troll Classic-dresser. Store har Villervalla-lue (ikke kjøp. Dårlig passform), Lille har Hufa-lue.
På beina har Lille Adidas-joggesko som hun har fått etter kusinen sin, og Store har Viking Thermo. Vi har ingen vår/joggesko til ham nå, men på torsdag reiser Store og H til Bergen (Drevelin) og får tilpasset ett par. Jeg skulle ønske jeg kunne bli med selv, men jeg må ta fri en dag den uken og en dag den neste p.g.a kjøreopplæringen så jeg ville ikke søke om enda en dag.
Har dog noen ønsker for hvilke egenskaper skoene må ha, så jeg får vel sende med gutta en liten lapp:
-De bør tåle endel vann siden vi er en friluftsbarnehage og den eldste gruppa går mye tur i skogen.
-De må være greie å få på (så langt det lar seg gjøre) og ikke altfor lave.
-Og det siste ønsket kommer fra mamma faktisk: "be om å få nøytrale sorte så de passer til bunaden!"
..
Ja himmel...det er klart det mamma..det var akkurat min tanke også. Bunaden. Den ene dagen i året. De få timene før skjorte og vest er innsmurt med ketchup og is. Det er klart skoene må tilpasses nasjonaldagen vår! Skulle bare mangle.
..
Nå tenker dere sikkert at dette var et uvanlig langt og masete innlegg, men det har seg nemlig slik at mannen er på fest. En fest jeg også var invitert til, men vi fikk ikke barnevakt (det viste seg at mamma og pappa faktisk hadde et liv utenom besteforeldrejobben. Jeg er rystet!). Jeg er derfor hjemme og våker over gjøkeredet og blogger langdryge innlegg. Fordi jeg liksom skal overbevise meg selv om at jeg har et liv utenom barnehagetante- og mamma-jobben.
...

As if.
.
;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar