søndag 18. april 2010

dagen i går, Buzz og like navn.

Dagen i går. En dag som gikk ubegripelig treigt!
Vi var så rastløse og ville gjerne finne på noe. Men ute regnet det trollkjerringer så det måtte evt. bli en inneaktivitet. H kunne tenke seg å gå og bade. Jeg kan aldri tenke meg å bade. Bade er kanskje den aller værste av alle familieaktiviteter. Det er så sabla KALDT i alle badeanlegg!!
Litt mer varme og jeg hadde vært mye lettere å be.
..
(Her ble det stopp i skrivingen. Lille tisset på golvet og ble svært fasinert over at dammen lignet på en hest.....)
...
Vi stakk innom søster og svoger for å få dem med på noe, men etter en time hadde svoger enda ikke fått i seg baconfrokosten sin. Og vi måtte lære oss å slappe av og ikke visste svoger hva han skulle ta seg til den dagen, men kanskje lage et eiketrinn??
Vi ante ikke hva et eiketrinn var, men det hørtes ikke så spennede ut egentlig så vi pellet oss ut i bilen igjen og kjørte tur rundt øya. Hadde stopp på storsenteret så ungene fikk kjørt seg i hoppeslottet. Senter med gratis hoppeslott er en gave til småbarnsforeldre!!
..
På kvelden fikk vi besøk av lillebror og dama hans. Vi spilte Buzz, hadde godsaker i glassene, og jeg sa Kathrine istedet for Christina. (Syns faktisk lillebror burde tenkt seg bedre om og ikke skaffet seg dame med nesten likt navn som eksdama).
Men nok om det.
Halv to tok jeg til vett og la meg.
H og lillebror tok aldri til vett, men ryktene skal ha det til at de gav seg halv fem. Jises.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar