lørdag 20. mars 2010

H sin lunte er så kort så kort


Idag kjørte vi til Haugesund for å hente en trilliard deler til alle bilene våre som vi betaler veiavgift og forsikringer på. Det var sabla mange deler på sabla mange forskjellige butikker.
H og Store fôr ut og inn av forretninger, mens jeg og Lille satt plantet i setene våre og nektet å bevege oss utenfor før vi kom til en nogenlunde kvinnelig butikk. (Dvs, Lille ville jo være med inn både på Ford og Biltema men hun aner jo ikke hvor k-j-e-d-e-l-i-g det er på slike steder så bær over med henne).
Dagens høydepunkt var da en eldre herremann i Volvo ikke overholdt vikeplikten sin utenfor Oasen. H ble rabiat!! Først ropte han "gubbjävel!!" og skrek mange andre velvalgte ord, så hang han på fløyta (den virker ikke, heheeee, men da ble han bare enda sintere) og til slutt viste han fingeren (modent) før han la seg helt i rumpa på volvoen og la ut til meg i det vide og det brede hvor ubrukelig sjåføren av denne var og at han jammen skulle ha kjørt over både mann og bil.
-
Lurer på å få tak i et brett Valium på det svarte markedet, og lure en pille oppi H sin cola/melk før vi kjører neste gang.
.
Bildene illustrerer ungene som drikker juice og spiser boller mens H er inne på Clas Ohlson og kjøper spotter til kjøkkentaket slik at vi faktisk kan SE hva vi lager til middag.

1 kommentar:

  1. Kan H komme til meg også å skifte spotter, jeg mangler 1 akkurat over komfyren. Den har vel manglet i 2 mnd snart.

    SvarSlett