fredag 3. juli 2009

Nå passer det godt med et ull-innlegg

Ja, ikke amme-innlegg i ull altså, men et blogginnlegg om ull.
Jeg er ikke værre på det. I 27 varmegrader. Da handler jeg ull. For da er det halv pris. HALLELUJA!
Idag har vi altså vært på shopping i storbyen. Ærendet var å hente et...relê (manneord jeg er litt usikker på hvordan staves) til min nye konebil (mer om den i et annet og mer bil-relatert innlegg), men jeg følte også at vi måtte presse oss innom noen flere butikker og handle inn basic barnehageklær til Storebror.
Lillesøster har jo overflod av sånt, siden hun er så heldig å få arve etter kusinen sin. Det er ikke få plagg vi har fått derfra!!
Men tilbake til Storebror.
Det ble en sort joggebukse og sokker på KappAhl (her satt det en klassevenninne i kassen)
Regntøy "Stjerne" fra Stormberg/Leketøy (satt ned fra 449 til 299. Nesten gratis altså) og en bestefarsgenser på OBS (her satt det en klassevenninne i kassen)
Ooog så ble det to enkle gensre på Cubus. (Her var ingen klassevenninne i kassen, men derimot en dame som trodde Lillesøster var en gutt)
--
Så kom vi til SparKjøp. Der hadde de Blåfjell-ull. Nedsatt med 50 %. Jeg var i ekstase! De hadde desverre ingen bukser igjen, men det ble en trøye på Store og en Dronning Fjellrose-kjole på Lille. Vi har den vanlige blå kjolen fra før. Janus er geniale!
Trøya

Kjolen vi har fra før. Det følger med hårbånd.


Kjolen jeg kjøpte idag.


Kjøpte også en bikini til meg selv. Dere skal selvsagt få se bilder av den på senere.
Hahahhaha, not.
Dagens høydepunkt var vel på Jula...
Store fant et prøverom som han gikk inn og ut av. Lekte gjemsel og koste seg verre.
Etter en stund seig vi over til andre siden av butikklokalet, for å finne igjen H som vi hadde mistet et sted mellom motorsagene og hageparasollene.
Så tilbake igjen til prøveromsområdet. Store finner igjen ut at han vil leke i det, og jeg er ikke helt oppmerksom. Før prøverommet plutselig snakker! Og Store snakker enda mer. Han står med prøveromsdøra oppe, og konverserer med en mann som har buksa på anklene (jeg kikket aldeles ikke inn, men veggene på rommet gikk ikke helt ned) ! Herlig.
H kommer heldigvis til unnsetning og får lingset Store med seg og lukket prøveromsdøren.
Svett.

3 kommentarer:

  1. Kan man altså finne ull på tilbud på sommeren, nå man jeg holde øyene åpne. Og den prøverom episoden var akkurat noe slik sønnen min kunne gjort også

    SvarSlett
  2. Ja jeg har pleid å kjøpe ull på våren og sommeren.

    SvarSlett
  3. Fine kle- er så kjekt å finne gode kle på tilbud! Har samme lilla kjolene her i huset :)

    SvarSlett