onsdag 1. juli 2009

Barnehagebesøk

Jeg dro ungene opp halv åtte i dag tidlig. Det var jo "dags" for å besøke barnehagen deres!
Spennede greier!
Store fikk forhåndsinformasjon mens vi syklet, og da vi var kommet halvveis var han inneforstått med at barnehagen var brun og hadde en stor rutsjebane. Han håpet også på gravemaskiner.

Barnehagedamene var supertrivelige, slik barnehagedamer skal være og ungene koste seg den halvtimen (+) vi var der. Store ville ut å se på en trebil de har der, og da var han og en bhg-dame ute alene en stund. Hun mente han var veldig fortrolig, og det er han jo. En enkel unge å kidnappe også sikkert...høhøh..

Barnehagen er et gammelt bolighus fra 60?70?-tallet og er ikke akkurat nyoppusset innvendig. Men det duger, absolutt.

De hadde faktisk laget klar egne skuffer med navnelapper på til Store og Lille allerede. Slike til å ha tegninger og greier i.

-


Barnehagen legger vekt på de estetiske fagene og uteaktivitet. Har egen lavvo med benker og fyringsmuligheter. Uteområdet er supert for mine aper som liker motorisk utfordring. Hauger og klatremuligheter.
Lille er veldig glad i huskene der. (Jeg mener husker er unødvendig og passiviserende for slike små, men nå skal vi ikke henge opp oss i småting).
Det som nesten er best av alt er at det er bare noe slikt som 13 unger der. Da er man ihvertfall sikker på at alle blir sett og får god oppfølging!

-

Jeg kommer sannsynligvis til å søke ungene inn i "min" barnehage. Jeg vet det er venteliste der så den må vi nok stå på en stund. Men jeg har tro på at rekene får det supert i "brune barnehagen" så lenge :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar